Goedkoop sieraden kopen trends voor 2018

rose-goudkleurige-ketting-luipaard-met-kristals-3

Een trouwring koop je (als het goed is) voor het leven, die mag iets meer kosten. Maar voor een leuke broche of armband wil je liever niet teveel geld uitgeven. Goedkoop sieraden kopen is dé manier om elk seizoen stijlvol voor de dag te komen zonder een tweede hypotheek af te sluiten, of een boze huurbaas aan de deur te krijgen. Daarom is sieraden kopen online zo populair geworden, je bestelt de mooiste oorbellen, kettingen, armbanden, haar sieraden en andere accessoires voor een zeer lage prijs. Zo kom je op elk feestje met een compleet andere look op de proppen. Ben je op zoek naar de laatste mode trends voor 2018? Met goedkope sieraden maak je van ieder saai jurkje een topklasse outfit!

Vergeet ook niet naar de laatste aanbiedingen te kijken op Ikbensieraden.nl, er is namelijk een SALE, Uitverkoop met Kortingen tot wel 60%, zo bespaar je nog meer geld bij online sieraden kopen!

Haar sieraden

Je kunt sieraden kopen voor hem en voor haar, maar dat is niet wat we bedoelen met haar sieraden. Dit zijn sieraden voor in jouw haar, van elastieken om je haren bij elkaar te houden tot aan extravagante haar kettingen waarmee je op een klassieke prinses lijkt. Over prinsessen gesproken, haarbanden en haarklemmen kun je met dochters nooit genoeg in huis hebben, je kunt deze haar sieraden kopen voor je kids en voor jezelf!

Flash Tattoo

Dit zijn geen tattoos van superheld The Flash, maar tatoeages die slechts enkele dagen op je huid blijven zitten. Als je een weekend naar een groot festival in 2018 gaat bijvoorbeeld, of voor een bijzondere gelegenheid kun je deze body sieraden kopen zonder als bejaarde met een tattoo op je armen, buik of andere lichaamsdelen rond te lopen. Je kunt er ook je oma eens mee verrassen!

Speciale ringen

Ringen kun je op verschillende manieren dragen, niet alleen om jouw laatste vingerkootjes maar ook knuckle ringen voor je knokkels en nagel ringen die jouw vingers tot kleine kunstwerkjes zullen omtoveren. Als je echt origineel voor de dag wilt komen in 2018 moet je eens dit soort bijzondere ringen kopen bij Ikbensieraden.nl.

Double Dots oorbellen

Ze zijn al een tijdje op de markt, maar ze blijven onverminderd populair; Double Dots oorbellen. Deze oorbellen hebben een decoratie aan beide zijden, dat ziet er niet alleen heel verzorgd uit, je kunt ze ook omdraaien voor twee compleet verschillende looks! Zo kun je overdag subtiel voor de dag komen, en je in de avond helemaal los laten gaan. En als je een beetje tegendraads bent kun je ook een set Double Dots sieraden kopen en ze door elkaar dragen voor een opvallend asymmetrisch effect.

Mannen sieraden kopen

De trend voor mannen sieraden kopen zet zich ook in 2018 voort. Met name als cadeau voor die speciale heren in jouw leven scoren horloges, armbanden, kettingen en ook broches erg goed. Zeker bij een cadeau is het handig wanneer je geen rekening hoeft te houden met de maat, wanneer je bijvoorbeeld een ring voor mannen bestelt kan dat lastig worden.

Ga direct naar de webshop van Ikbensieraden.nl om goedkope trendy sieraden online te kopen, achteraf betalen mogelijk met Afterpay!

Zilveren oorbellen passen bij vrijwel alles

zilverenoorbellen

Voor de meerderheid van de vrouwen is het heel normaal dat zij oorbellen dragen. In veel gevallen zijn vrouwen al dragers van oorbellen sinds hun jeugd (ik geloof dat het vanaf drie jaar is toegestaan om bij kinderen gaatjes te schieten in de oorlellen, waardoor zilveren oorbellen of oorbellen van andere materiaal, gedragen kunnen worden). In mijn blogs op Ingrids Galerie heb ik het al een aantal keren gehad over oorbellen, maar ook deze keer wil ik over oorbellen praten. Eigenlijk over een specifiek type oorbel, te weten: zilveren oorbellen. Die oorbellen passen namelijk bij heel veel outfits.

Zilveren oorbellen

En toen stond je in je nieuwe, prachtige jurk voor de spiegel, maar had je geen enkel idee wat voor oorbellen daar bij zouden passen. Vaak ontstaat dit probleem door het feit dat een vrouw over het algemeen over meerdere setjes oorbellen beschikt. Maar het kan ook wel eens zo zijn dat je niet zeker weet of gouden of juist zilveren oorbellen staan bij je nieuwe jurk. Luister en huiver en onthoud deze gouden (ja ja, goede woordspeling) regel voor altijd: zilveren oorbellen zijn altijd te dragen bij een avondjurk in welke kleur dan ook.

Niet het type oorbel

Daar moet wel een kleine aantekening bij gemaakt worden, want het is niet zo dat elk type oorbel staat natuurlijk (een gigantische, ringvormige oorbel staat niet mooi bij een jurk met bijvoorbeeld een colletje). Wat ik bedoel is dat zilveren oorbellen goed staan als je het hebt over de kleur. Gouden oorbellen staan bijvoorbeeld niet altijd goed bij een jurk, maar van zilveren oorbellen kan dit wel gezegd worden.

Tips

In mijn volgende blog zal ik verder in gaan op het dragen van zilveren oorbellen. Kijk wel type oorbel past bij je jurk, blouse of T-shirt. Hopelijk lees je ook mijn volgende blogs en kun je uiteindelijk wat met de tips die ik zal gaan geven.